Rólunk

Budapesti minősített hegesztő bázisunkat akadémia jelleggel azért hoztuk létre, hogy a hazai oktatási piacon magas színvonalat nyújtva, központi helyszínen képezzünk hegesztő szakembereket.
Az OKJ és minősítést nyújtó képzéseink mellett, egyénileg vagy csoportosan az adott munkára és minősítésre is felkészítjük résztvevőinket.

A minőségi képzésre és felkészítésre a jól felszerelt hegesztő bázisunk és ipari gyakorlattal rendelkező profi oktatóink a garancia.
Munkaerő-piaci együttműködéseink révén a nálunk végzett vagy felkészített résztvevőket belföldi és külföldi munkalehetőségekkel segítjük.

A jól felszerelt Budapesti hegesztőbázison négy hegesztési eljárást tudunk oktatni ( Gázhegesztés, Fogyóelektródás aktív védőgázas hegesztés ( Co2 ), AWI hegesztés, és Bevontelektródás hegesztés,) illetve minősítésre és próbamunkára való felkészítést is biztosítani tudjuk ( rozsdamentes és szénacél anyagokra is).

A műhely felszereltsége lehetővé teszi az alapfokú lakatosipari képzést is, valamint a műhelyhez tartozó helységben lehetőség van az elméleti oktatásra is.
A tíz jól felszerelt hegesztőboxunk kialakítása megfelel a mai kor igényeinek, és a célunk az, hogy a jövőben folyamatos fejlődést tudjunk elérni mind a hegesztés, mind pedig a képzés és az oktatás területén!